Dit is waar wij het voor doen...

Elke dag werkt LEAD BY EXAMPLE samen met én voor de mooiste organisaties. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren. Zij zijn werkzaam binnen zowel de private als publieke sector.  De behoefte blijft hetzelfde: maatwerk, gericht op kwaliteit en ontwikkeling & groei.

Hieronder vind je de verschillende ervaringen van onze klanten en samenwerkingspartners.

Reacties

Falcon Multimedia
een jaar geleden

Thijs en Benjamin zijn doortastende en gedreven professionals die maatwerk leveren. Op geheel eigen en sportieve wijze creƫren ze een veilig leerklimaat voor zowel team als individu. Zeer aan te bevelen.

Senior jurist Juridisch Loket, cluster Noord-Oost
een jaar geleden

Onder professionele begeleiding van de trainers Thijs en Benjamin hebben wij (3 teams van in totaal +/- 25 personen) een hele leuke teambuilding gehad. Het was mogelijk om de inhoud in overleg samen te stellen, waardoor de dag voldeed aan onze specifieke behoeftes en wensen. De afwisseling tussen theorie en opdrachten (zowel binnen als buiten) was erg leuk. De dag heeft ervoor gezorgd dat we elkaar (beter) zijn leren kennen en weten waar iemands kracht ligt. Humor en laagdrempeligheid was ook wat de dag kenmerkte waardoor we naast een leerzame ook een hele gezellige dag hebben gehad. Absolute aanrader!

K. Janssen
een jaar geleden

Wij hebben met ons cluster bestaande uit 3 teams een heel erg fijne, leerzame en gezellige dag gehad. De dag was goed voorbereid en de begeleiding was prettig en professioneel, een aanrader voor ieder team!

Jakob Feenstra
een jaar geleden

Absolute aanrader!
Vernieuwend, verfrissend en zeer professioneel!

Reactie plaatsen