Boksen met Feedback: leer de kunst van communicatie en fysieke vaardigheden

“Life's not about how hard of a hit you can give... it's about how many you can take, and still keep moving forward.”Sylvester Stallone, Rocky Balboa.

Ontdek de kracht van effectieve communicatie tijdens onze unieke Workshop Boksen met Feedback. Deze dynamische en boeiende workshop combineert de basisprincipes van de klassieke bokssport met het geven en ontvangen van constructieve feedback. Maak je klaar om je fysieke en communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Wat kan je verwachten?

In onze Workshop Boksen met Feedback zul je niet alleen de basisbeginselen van het boksen onder de knie krijgen, maar ook leren hoe je effectief feedback kunt geven en ontvangen. Door middel van (inter)actieve oefeningen  zullen de deelnemers hun zelfvertrouwen, assertiviteit en communicatieve vaardigheden verbeteren.

 

Wat is het belang van feedback in combinatie met boksen?

De Workshop Boksen met Feedback is ontworpen om deelnemers te helpen een gezonde balans te vinden tussen fysieke inspanning en open communicatie. Het boksen dient als metafoor voor het geven en ontvangen van feedback, waarbij de deelnemers leren om te anticiperen, reageren, te incasseren en zich aan te passen aan verschillende situaties en uitdagingen.

 

Voor wie is de Workshop Boksen met Feedback geschikt?

De Workshop Boksen met Feedback is geschikt voor zowel individuen als groepen en kan op maat worden gemaakt voor teambuilding, persoonlijke ontwikkeling of het verbeteren van communicatievaardigheden binnen een organisatie. Ongeacht je achtergrond of ervaring, deze workshop zal je ook helpen om je fysieke en mentale veerkracht te versterken.

 

Wat bieden we nog meer?

Tijdens de Workshop Boksen met Feedback word je begeleid door ervaren trainer/coaches; op gebied van boksen, maar ook communicatie. Zij zorgen voor een veilige en ondersteunende leeromgeving waarin je kunt groeien en je grenzen kunt verleggen.

 

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de unieke Workshop Boksen met Feedback. Verbeter je communicatievaardigheden en fysieke prestaties terwijl jij en je team genieten van een leuke en uitdagende ervaring. Neem nog vandaag contact met ons op en ontdek hoe je de kracht van boksen en feedback kunt combineren voor persoonlijk en professioneel succes!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.